Sång vid vigsel

solist vid vigsel & bröllop

Att sjunga och spela vid vigsel och bröllop är det jag gör allra mest, och det har gjort mig till en av Stockholmområdets mest anlitade vigselsångerskor. Jag ser det som ett stort förtroende att få sjunga vid någons vigsel, det är ett fint uppdrag!

Jag fokuserar alltid på texten – på att orden ska beröra er och era gäster. Jag sätter min prägel på musiken och gör min version av låtarna, och därför är det möjligt att göra stämningsfulla bröllopsversioner av precis alla låtar. Personligen tycker jag det är extra roligt med ovanliga låtval!

Jag kompar själv på piano eller gitarr, vilket ger musikinslaget vid vigseln en sammanhållen och genomtänkt ”artistprägel”. Jag spelar både piano och gitarr med olika band och artister och är således en van musiker. Jag läser noter flytande, men jobbar i stort sett alltid på gehör.

Är du intresserad av att anlita mig för vigseln? Tveka inte att höra av dig med frågor och funderingar!

Tips på sånger vid vigseln

Behöver ni inspiration i låtvalet? Välkommen att kika på min tipslista på Spotify!

Önskar du anlita mig som solist vid vigsel?

Lyssna: